Synchronisatieopties voor GCDS

Nadat u Google Cloud Directory Sync (GCDS) heeft ingesteld, kunt u aan de slag met synchroniseren. Voer een testsynchronisatie uit voordat u gegevens daadwerkelijk synchroniseert.

Voordat u begint

Stel een synchronisatie in Configuratiebeheer in. Zie Een synchronisatie instellen met Configuratiebeheer voor meer informatie.

Stap 1: De configuratie testen

Voer een simulatiesynchronisatie uit om te controleren of de configuratie correct is ingesteld. Zie De synchronisatie-instellingen verifiëren voor meer informatie.

Stap 2: Een handmatige synchronisatie uitvoeren

Voer eerst een handmatige synchronisatie uit om het proces en de instellingen te testen. Zie Een handmatige synchronisatie uitvoeren voor meer informatie.

Stap 3: Automatische synchronisaties instellen

Als u tevreden bent met de resultaten van de handmatige synchronisatie, stelt u een automatische planning in voor toekomstige synchronisaties. U kunt automatische synchronisaties op twee manieren instellen:

• Door synchronisaties te automatiseren vanaf de opdrachtregel.
  • Door software van derden te gebruiken.

Zie Automatische synchronisaties plannen voor meer informatie.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.