Wat wordt gesynchroniseerd?

Google Cloud Directory Sync

Als u klaar bent om gegevens te synchroniseren met Google Cloud Directory Sync (GCDS), gebruikt u deze tabellen om te bepalen welke gebruikers, aliassen, groepen en andere gegevens u wilt opnemen.

Groepen en organisatie-eenheden  |  Gebruikers  |  Agenda  |  Contacten  |  Wachtwoorden

Groepen en organisatie-eenheden

Ondersteunde LDAP-functies Worden gesynchroniseerd met...
Organisatie-eenheden

Organisatie-eenheden

Zie Synchronisatieregels instellen voor uw organisatie-eenheden voor meer informatie.

Mailinglijsten Groepen

Met Google Groepen kunt u de toegang tot sites en documenten beheren. Zie Mailinglijsten synchroniseren met Google Groepen voor meer informatie.

Google-gebruikers kunnen privégroepen maken die door gebruikers worden beheerd. Deze worden niet gesynchroniseerd door GCDS.

Functie voor niet-ondersteunde groepen

GCDS synchroniseert geen beveiligingsgroepen.

Gebruikers

U kunt ook aangepaste schema's gebruiken om verschillende soorten gebruikersgegevens te synchroniseren, zoals een specifieke organisatie-eenheid. Zie Aangepaste gebruikersvelden synchroniseren met een aangepast schema voor meer informatie.

Ondersteunde LDAP-functie Worden gesynchroniseerd met...
Gebruikers Gebruikers

U kunt de kenmerken opgeven die GCDS gebruikt bij de synchronisatie van gebruikers. Zie De gebruikerslijst definiëren voor meer informatie.

Gebruikersalias E-mailalias

U kunt meerdere gebruikersaliaskenmerken synchroniseren met e-mailaliassen van Google.

Uitgebreide gebruikersgegevens Gebruikersprofiel

Telefoonnummers, adressen en andere uitgebreide LDAP-gegevens kunnen worden gesynchroniseerd met Google-gebruikersprofielen. Zie Bepalen welke gegevens in gebruikersprofielen moeten worden gesynchroniseerd voor meer informatie.

Agenda

Ondersteunde LDAP-functie Worden gesynchroniseerd met...
Chatruimtes Agendafaciliteiten

Agendafaciliteiten, zoals vergaderruimten, kunnen worden gesynchroniseerd. Zie Uw agenda-instellingen definiëren voor meer informatie.

Contacten

Ondersteunde LDAP-functie Worden gesynchroniseerd met...
Contacten Gedeelde externe contacten

Functie voor niet-ondersteunde contacten

GCDS synchroniseert geen persoonlijke contacten. Ga naar De gegevens van uw organisatie migreren naar Google Workspace voor een alternatief migratieproduct voor contacten.

Wachtwoorden

Ondersteunde LDAP-functie Worden gesynchroniseerd met...
Wachtwoorden Wachtwoorden (Niet alle wachtwoordindelingen worden ondersteund. Zie Aanvullende gebruikerskenmerken voor meer informatie.)

Als u Active Directory gebruikt, kunt u gebruikerswachtwoorden synchroniseren met Password Sync. Zie Wachtwoorden synchroniseren met Active Directory voor meer informatie.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.