De Google Beheerdersconsole-app instellen en openen op iOS

Momenteel alleen beschikbaar voor hoofdgebruikers.

U moet een hoofdgebruikersaccount op uw Apple iOS-apparaat hebben als u de Google Beheerdersconsole-app wilt gebruiken.

De app instellen

1. Stel om veiligheidsredenen een pincode voor schermvergrendeling in op uw apparaat. (Aanbevolen.)
  2. Installeer de Google Beheerdersconsole-app via iTunes.

De app openen in uw hoofdgebruikersaccount

1. Open de Google Beheerdersconsole-app .
  2. Tik op de knop Inloggen als die wordt weergegeven.
  3. Geef het e-mailadres van uw hoofdgebruikersaccount op en tik op Volgende.
  4. Voer het wachtwoord van uw hoofdgebruikersaccount in en tik op Volgende.
  5. Als u een foutmelding ziet, moet u overschakelen naar uw hoofdgebruikersaccount:
    • Tik op Menu .
    • Tik naast uw gebruikersnaam op de pijl-omlaag  en selecteer uw hoofdgebruikersaccount.

Opmerking: Nadat u de Google Beheerdersconsole-app heeft ingesteld en geopend, onthoudt de app uw wachtwoord, zodat u het niet elke keer hoeft op te geven als u de app opent. De volgende keer dat u de app opent, wordt u gevraagd of u de instelling wilt wijzigen zodat er elke keer een wachtwoord moet worden opgegeven als u de app gebruikt. Als u de optie Onthouden ingeschakeld laat, wordt u dit niet meer gevraagd. U kunt de optie altijd in- of uitschakelen in de wachtwoordinstellingen.

Ziet u foutmeldingen?

Als u probeert in te loggen en een foutmelding ziet, zoals Onvoldoende rechten, moet u inloggen met een hoofdgebruikersaccount.

Toegankelijkheid

De Google Beheerdersconsole-app werkt met VoiceOver, een iOS-schermlezer. Ga voor meer informatie over VoiceOver en andere iOS-toegankelijkheidsfuncties naar de ondersteuningssite van Apple. Ga voor meer informatie over de toegankelijkheid van Google-producten naar:

Als u problemen met toegankelijkheid in Google-producten wilt melden, gebruikt u ons feedbackformulier over toegankelijkheid.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.