Zien wanneer een gebruiker voor het laatst heeft ingelogd

Indien nodig kunt u controleren wanneer een gebruiker voor het laatst heeft ingelogd op het account.

Ga op de homepage van de Beheerdersconsole naar Gebruikers. Onder Laatste keer ingelogd ziet u de geschatte tijd waarop de gebruiker voor het laatst heeft ingelogd, zoals 2 minuten geleden, 1 dag geleden of 2 maanden geleden.

Als een nieuwe gebruiker nog niet heeft ingelogd op het account staat er in deze kolom Heeft nog niet ingelogd.

Opmerking: De gegevensvertraging kan enkele uren tot maximaal 3 dagen duren.