Een account toevoegen voor een nieuwe gebruiker

Iedereen die Google-services gaat gebruiken met uw organisatie, moet een account hebben om op in te loggen. Als u nog geen gebruikers heeft toegevoegd in de Beheerdersconsole, kunt u dit nu doen.

U ziet alleen de basisstappen

Er kan andere belangrijke informatie voor u gelden, maar u moet inloggen om deze te zien:

Inloggen voor meer hulp
Gebruik uw beheerdersaccount

Een gebruikersaccount toevoegen in de Beheerdersconsole

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op de homepage van de Beheerdersconsole naar Gebruikers.
  3. Klik bovenaan de pagina op Nieuwe gebruiker uitnodigen/toevoegen.
  4. Vul het formulier in om de gebruiker uit te nodigen om voor uw team of om de accountgegevens van de gebruiker toe te voegen.
  5. Herhaal deze stappen voor elke gebruiker die u wilt toevoegen.