Ändra vilken betalningsmetod som ska användas

Gäller Cloud Identity Premium och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Du kan enkelt ändra vilket kreditkort eller bankkonto du använder för att göra automatiska betalningar för tjänster från Google. Du kan även ändra ditt sekundära kreditkort.

Byt till en befintlig betalningsmetod

Om betalningsmetoden som du vill byta till redan finns i faktureringskontot för Google:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Visa betalningsmetoder bredvid prenumerationen.
  4. Leta upp det kreditkort eller bankkonto som du vill ange som ny primär eller sekundär betalningsmetod.
  5. Klicka på nedåtpilen under kortikonen och välj något av följande:

• Primärt: Gör kreditkortet eller bankkontot till din nya primära betalningsmetod. Från och med nu börjar Google att debitera detta kort eller konto för dina automatiska betalningar.
    • Sekundärt (endast kreditkort) – gör kreditkortet till din sekundära metod för automatiska betalningar. Om vi ​​försöker debitera din primära metod och debiteringen avvisas dras beloppet från ditt sekundära kort istället.
      (Endast tillgängligt för ett kreditkort som inte är din primära betalningsmetod för närvarande.)

Om du ändrar automatiska betalningar från ett bankkonto som har väntande betalningar (som visas som pågående på betalningssidan), debiteras fortfarande det gamla bankkontot.

Lägg till en ny betalningsmetod

Om du inte har lagt till betalningsmetoden på faktureringskontot ännu: