Rapport 'Chrome-domeinen die veel risico lopen'

Beveiligingsdashboard

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: BeyondCorp Enterprise

In het rapport Chrome-domeinen die veel risico lopen ziet u welke domeinen het meeste risico lopen in de organisatie, geordend op het aantal onveilige pogingen. Het aantal onveilige pogingen wordt bepaald door de pogingen in alle bedreigingscategorieën bij elkaar op te tellen: 'Malwareoverdracht', 'Bezoek van onveilige site', 'Hergebruik van wachtwoorden' en 'Overdracht van gevoelige gegevens'.

Het rapport 'Chrome-domeinen die veel risico lopen' bekijken

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Beveiligingand thenBeveiligingscentrumand thenDashboard.
  3. Ga naar het venster Welke domeinen lopen het meeste risico in uw organisatie? Klik rechtsonder in het venster op RAPPORT BEKIJKEN.

Diagram Chrome-domeinen die veel risico lopen

Bovenaan het rapport Chrome-domeinen met hoog risico staat een diagram met de domeinen waarvoor zich het grootste aantal onveilige gebeurtenissen hebben voorgedaan. U kunt het rapport aanpassen zodat gegevens van Vandaag, Gisteren, Deze week, Vorige week, Deze maand, Vorige maand of Dagen geleden (maximaal 180 dagen) worden weergegeven.

Het diagram geeft statistieken weer voor de volgende categorieën:

• Malwareoverdracht
  • Bezoek van onveilige site
  • Hergebruik van wachtwoorden
  • Overdracht van gevoelige gegevens
  • Onveilige pogingen

Meer informatie bekijken over Chrome-domeinen die veel risico lopen

Op de onderste helft van de pagina met het rapport Chrome-domeinen die veel risico lopen staat een tabel met een lijst met domeinen die het meeste risico lopen in de organisatie, geordend op het aantal onveilige pogingen. Het aantal onveilige pogingen wordt bepaald door de pogingen in alle bedreigingscategorieën bij elkaar op te tellen: 'Malwareoverdracht', 'Bezoek van onveilige site', 'Overdracht van gevoelige gegevens' en 'Hergebruik van wachtwoorden'.

Standaard staan in de tabel de gegevens van de periode die bovenaan de pagina is opgegeven.