Rapport 'Chrome-gebruikers die veel risico lopen'

Beveiligingsdashboard

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: BeyondCorp Enterprise

Het rapport Chrome-gebruikers die veel risico lopen bevat een overzicht van gebruikers voor wie zich het grootste aantal onveilige Chrome-gerelateerde gebeurtenissen heeft voorgedaan. Gebruikers worden gerangschikt op het aantal onveilige pogingen binnen alle bedreigingscategorieën.

Aan de hand van de gegevens in dit rapport kunt u contact opnemen met gebruikers zodat ze op de hoogte zijn van deze bedreigingen en ze kunnen leren hun gedrag te veranderen.

Het rapport 'Chrome-gebruikers die veel risico lopen' bekijken

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Beveiligingand thenBeveiligingscentrumand thenDashboard.
  3. Ga naar het venster Welke gebruikers zijn de meeste bedreigingen tegengekomen?
    Klik rechtsonder in het venster op RAPPORT BEKIJKEN.

Diagram 'Chrome-gebruikers die veel risico lopen'

Bovenaan het rapport Chrome-gebruikers die veel risico lopen ziet u een diagram met de gebruikers voor wie zich het grootste aantal onveilige gebeurtenissen heeft voorgedaan. U kunt het rapport aanpassen zodat gegevens van Vandaag, Gisteren, Deze week, Vorige week, Deze maand, Vorige maand of Dagen geleden (maximaal 180 dagen) worden weergegeven.

Het diagram geeft statistieken weer voor de volgende categorieën:

• Malwareoverdracht
  • Bezoek van onveilige site
  • Hergebruik van wachtwoorden
  • Overdracht van gevoelige gegevens
  • Onveilige pogingen

Klik op een gegevenspunt in het diagram voor meer informatie over elke categorie op bepaalde datums.

Meer informatie bekijken over Chrome-gebruikers die veel risico lopen

Op de onderste helft van de pagina met het rapport Chrome-gebruikers die veel risico lopen staat een tabel met een lijst met apparaatgebruikers, gesorteerd op het aantal onveilige pogingen. Het aantal onveilige pogingen wordt bepaald door de pogingen in alle bedreigingscategorieën bij elkaar op te tellen: 'Malwareoverdracht', 'Bezoek van onveilige site', 'Overdracht van gevoelige gegevens' en 'Hergebruik van wachtwoorden'.

Standaard staan in de tabel de gegevens van de periode die bovenaan de pagina is opgegeven.