Een klok op het startscherm weergeven

U kunt de tijd op uw startscherm bekijken door een widget van de Klok-app toe te voegen.

Een klok toevoegen

1. Tik op een leeg gedeelte van een startscherm en houd dit vast.
  2. Tik onderaan het scherm op Widgets.
  3. Tik op een klokwidget en houd deze vast.
  4. Er worden afbeeldingen van uw startschermen weergegeven. Schuif de klok naar een startscherm.

Het formaat van een klok aanpassen

1. Tik op het startscherm op de klok, houd deze even vast en til vervolgens uw vinger op. Er worden nu rondom de klok witte blokjes weergegeven waarmee u het formaat kunt aanpassen.
  2. Tik op de blokjes en versleep deze om het formaat van de klok aan te passen.

Een klok verplaatsen of verwijderen

1. Tik op de klok op het startscherm en houd deze vast.
  2. Schuif de klok naar een ander deel van het scherm.
    • Als u de klok wilt verplaatsen naar een ander startscherm, schuift u deze naar links of rechts.
    • Als u de klok wilt verwijderen, schuift u deze omhoog naar Verwijderen.