Cast-mediaohjainten ilmoitukset

Ohjaa Chromecastilla (Chromecastilla, Chromecast Ultralla, Chromecast Audiolla tai Chromecast Built-In ‑televisioilla ja ‑kaiuttimilla) ja Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimilla ja ‑näytöillä toistettavaa mediasisältöä suoraan Android-laitteiden Cast-mediaohjainten ilmoituksista.

Jotta voit nähdä Cast-mediaohjainten ilmoitukset, mobiililaitteesi tai tablettisi on oltava linkitettynä samaan tiliin kuin Chromecast, kaiutin tai näyttö. Ilmoituksessa näkyvät myös kaikki Chromecastit, kaiuttimet ja näytöt, jotka on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.

Huom. Et saa ilmoituksia striimatessasi YouTuben tai YouTube Musicin sisältöä puhelimesta.

Tuetut mobiililaitteet

Cast-mediaohjainten ilmoitukset ovat käytettävissä Android-laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 6.0 tai uudempi. Ne eivät ole käytettävissä iOS-laitteilla.

Tuetut Cast-laitteet

Saat Cast-mediaohjainten ilmoituksia, kun toistat mediaa Chromecastilla, Chromecast Ultralla, Chromecast Audiolla, Google Nest- tai Google Home ‑laitteilla tai Chromecast Built-In ‑televisioilla ja ‑kaiuttimilla.

Cast-mediaohjainten ilmoituksissa näkyvät tiedot

• Sen laitteen nimi, johon sinä tai joku samassa Wi-Fi-verkossa oleva striimaa
  • Sisällön tarjoaja
  • Mediaohjaimet (Keskeytä PauseMuteStopSettings).

Voit poistaa Cast-mediaohjainten ilmoitukset käytöstä asetuksista Settings.

Cast notifications

Cast-mediaohjainten ilmoitusten väliaikainen ohittaminen

Jos haluat ohittaa Cast-mediaohjainten ilmoituksen väliaikaisesti niin, ettei se näy tämän striimauskerran aikana, pyyhkäise se pois puhelimessa.

Huom. Ilmoitus tulee taas näkyviin, jos aloitat striimauksen toisesta Chromecast-yhteensopivasta sovelluksesta.

Laitteen Cast-mediaohjainten ilmoitusten piilottaminen

Voit laittaa Cast-mediaohjainten ilmoitukset pois päältä Chromecastilla, kaiuttimella tai näytöllä, jotta muut Wi-Fi-verkossasi olevat käyttäjät eivät voi ohjata median striimausta puolestasi.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa pitkään laitteen kuvaa ja sitten valitse Asetukset Settings ja sitten Tunnistus ja jakaminen.
  3. Laita Anna muiden hallita suoratoistettavaa mediaa pois päältä.

Cast-mediaohjainten ilmoitusten piilottaminen puhelimesta

Voit lopettaa Cast-mediaohjainten ilmoitusten näkymisen puhelimessasi näiden ohjeiden avulla:

Vaihtoehto 1:

1. Valitse ilmoituksesta Settings.
  2. Poista käytöstä Näytä kaukosäätimen ilmoitukset Off. .

Vaihtoehto 2:

1. Valitse puhelimesta Asetukset Settings

2. Valitse Google ja sitten Laitteet ja jakaminen ja sitten Cast-asetukset ja sitten Laita Cast-laitteiden median hallinta pois päältä.

Jos haluat ottaa ilmoitukset taas käyttöön, laita päälle  Cast-laitteiden median hallinta.