Casten vanuit Chrome: CPU en GPU

Het is handig uw exacte CPU en GPU te weten wanneer u controleert of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Cast of wanneer u feedback over uw Cast-ervaring verzendt. Als u uw GPU wilt controleren, gaat u naar chrome://gpu.

U kunt ook uw CPU en GPU controleren met de onderstaande stappen:

Windows (Vista, 7, 8, 8.1 en 10):

Open de pagina met systeeminformatie op basis van de specifieke versie van Windows die u gebruikt:

• Windows Vista: ga naar Start > Configuratiescherm > Systeem en onderhoud > Systeem.
  • Windows 7: ga naar Start > Computer > Systeemeigenschappen.
  • Windows 8, 8.1, 10: ga naar Configuratiescherm > Systeem en beveiliging > Systeem. U kunt het configuratiescherm openen door op de Windows-toets + X op de desktop te drukken en Configuratiescherm te kiezen.
  • Windows 10:
    • Typ 'system' in de zoekbalk van de taakbalk voor CPU-info en selecteer vervolgens Systeem - Configuratiescherm-app.
    • Voor GPU-info via Systeem - Configuratiescherm-app selecteert u Apparaatbeheer. De GPU-informatie wordt weergegeven onder Beeldschermadapters.
  • De processorinformatie (CPU) wordt op de regel onder de hoofdclassificatie van het systeem weergegeven.
  • GPU-informatie kan worden verkregen door op 'Windows Prestatie-index' en vervolgens op 'Weergeven en afdrukken' te klikken en de regel 'Grafisch' te controleren.
Mac OS X
  • Ga via het Apple-logo op de menubalk naar Over deze Mac > Meer info.
  • Op de regels voor de processor en afbeeldingen worden respectievelijk uw CPU en GPU weergegeven.
Chrome OS
  • In het artikel Minimale systeemvereisten worden de Chrome OS-apparaten vermeld die worden ondersteund. Er is geen CPU-/GPU-informatie voor Chrome OS-apparaten vereist.