Een tv met Chromecast ingebouwd instellen

Benodigdheden voor het instellen

• Een weergaveapparaat met Chromecast ingebouwd
  • Toegang tot een vrij stopcontact of een beschikbare USB-poort (geen servicepoort) op je scherm met HDMI-aansluiting
  • Toegang tot een beveiligd draadloos netwerk (zorg dat je het wachtwoord van het draadloze netwerk bij de hand hebt)
  • Een compatibel Android- of iOS-apparaat of -tablet

Opmerking: De beschikbaarheid en prestaties van bepaalde functies, services en apps zijn apparaat- en netwerkafhankelijk en zijn misschien niet in alle gebieden beschikbaar. Mogelijk zijn abonnementen vereist en er kunnen aanvullende voorwaarden, bepalingen en/of kosten van toepassing zijn.

Je tv met Chromecast ingebouwd instellen

Chromecast ingebouwd wordt automatisch aangezet als je Android TV- of Google TV-apparaten instelt. Op andere tv's met Chromecast ingebouwd kun je Chromecast ingebouwd aanzetten als je de tv instelt of begint met casten.

Het proces kan per tv-merk verschillen. Zoek naar de optie om Chromecast ingebouwd aan te zetten:

• Tijdens het eerste instelproces voor de tv.
    • Op Vizio is Chromecast ingebouwd bijvoorbeeld opgenomen op de pagina Algemene Voorwaarden.
  • Via de tv-instellingen of het dashboard.
    • Op LG open je bijvoorbeeld de Home Hub en selecteer je de knop voor Chromecast ingebouwd.
  • Als je een Cast-sessie start in een app.
    • Selecteer het Cast-icoon Inactive cast extension .
    • Selecteer de tv in de apparaatkiezer.
    • Accepteer de Servicevoorwaarden wanneer dit op het tv-scherm wordt gevraagd.