Välilehden äänen suoratoisto – Google Cast ‑äänilaite

Miksi kuuntelisit suosikkisisältöä puhelimella, kun voit käyttää myös laadukkaita äänilaitteita? Suoratoistamalla Chrome-selaimen välilehden voit peilata äänisisältöä tietokoneestasi äänilaitteeseesi. Aloita varmistamalla, että Google Cast ‑äänilaitteesi on valmis käytettäväksi Chromen kanssa.

Chromesta suoratoiston määrittäminen
  1. Jos et vielä käytä Chromea, lataa se. Jos Chrome on jo käytössä, selain päivittyy automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään.
  2. Varmista, että käytössäsi on Chromen uusin versio. Jos sinulla on ongelmia, näin saat Chrome-päivitykset.
  3. Asenna Google Cast -laajennus. Jos Google Cast ‑laajennus on jo asennettu selaimeesi, Chromen yläpalkissa (näytön oikeassa yläkulmassa) näkyy Cast-kuvake.
  4. Jos haluat suoratoistaa välilehden ääntä Google Cast ‑äänilaitteeseen, varmista järjestelmän vähimmäisvaatimuksista, että tietokoneesi ja verkkosi tukevat suoratoistoa.

Välilehden äänen suoratoisto Chrome-selaimesta
  1. Avaa välilehti, jonka ääntä haluat kuunnella äänilaitteesi kautta.
  2. Klikkaa Chrome-selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa Cast-kuvaketta Inactive cast extension .
  3. Valitse Google Cast ‑äänilaite, johon haluat suoratoistaa välilehden. Etkö löydä laitettasi?
  4. Kun suoratoisto alkaa, Cast-kuvake muuttuu siniseksi Active cast extension.
  5. Nauti musiikista!
Haluatko suoratoistaa Windows-tietokoneen järjestelmän ääniä?
Windows-tietokoneiden käyttäjät voivat suoratoistaa tietokoneen ääniä tietyn Chrome-välilehden sijaan. Näin aloitat järjestelmän äänien suoratoiston:
  1. Klikkaa Chrome-selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa Cast-kuvaketta Inactive cast extension .
  2. Näet avattavan valikon painikkeen Suoratoista tämä välilehti kohteella… ‑kohdan vieressä. Klikkaa painiketta ja vaihda suoratoiston lähdettä.
  3. Valitse Suoratoista näyttö/ikkuna.
  4. Valitse Google Cast ‑äänilaite, johon haluat suoratoistaa sisällön.
  5. Valitse Jaa näyttö ‑ikkunassa Koko näyttö.
  6. Kun suoratoisto alkaa, Cast-kuvake muuttuu siniseksi Active cast extension.
  7. Nauti musiikista!
Mistä tiedän, että suoratoisto toimii?

Kun suoratoisto alkaa, Cast-kuvake Active cast extension muuttuu siniseksi. Lisäksi suoratoistettavan välilehden kuvake hehkuu.

Mitä voin suoratoistaa?
Voit suoratoistaa suurinta osaa verkossa olevasta sisällöstä. Silverlightin, Quicktimen ja VLC:n kaltaisia laajennuksia käyttäviä sivustoja ei tueta. Jos sisältöä toistetaan näillä laajennuksilla, ääntä ei välttämättä toisteta.
Ääni ja video
Valitsemasi välilehden ääni toistetaan äänilaitteesi kautta. Huom. Tehtyäsi toiminnon laitteellasi voi kestää hetken, ennen kuin äänentoisto äänilaitteen kautta alkaa.
Mitä teen, jos Google Cast ‑äänilaitteeni on jo käytössä?
Kun avaat valikon tai valitset laitteen, näet kuvauksen Google Cast ‑äänilaitteesi toiminnasta kyseisellä hetkellä. Voit keskeyttää nykyisen sisällön toiston ja siirtyä suoratoistamaan valitsemasi välilehden ääntä klikkaamalla Suoratoista tämä välilehti ‑painiketta.
Voinko käyttää pikanäppäimiä?
  • Voit siirtyä suoratoiston aikana muille välilehdille tai muihin sovelluksiin painamalla Alt-Sarkain (Mac: Komento-Sarkain).
  • Voit palata alkuperäiselle välilehdelle klikkaamalla suoratoistettavan sisällön tila-aluetta.
  • Voit mykistää äänilaitteeseen suoratoistettavan äänen klikkaamalla mykistyspainiketta. Huom. Tämä ja äänilaitteen oma mykistys ovat erillisiä toimintoja. Jos haluat kuulla ääntä äänilaitteen kautta, sinun täytyy poistaa Chromen mykistys.
  • Voit lopettaa suoratoiston klikkaamalla Pysäytä-painiketta tai sulkemalla välilehden.