Google Cast ‑äänilaitteiden käyttäminen Chromen kanssa

Mikä on vielä mukavampaa kuin lempimusiikkisi, ‑radiokanaviesi ja ‑podcastiesi striimaaminen tietokoneellasi? Niiden kuunteleminen loistavan äänilaitteesi kautta! Voit suoratoistaa ääntä Chromea käyttäviltä tietokoneilta muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla. Kun olet valmis, voit kuunnella musiikkia äänilaitteesi kautta lähes millä tahansa verkkosivustolla – mukaan lukien Google Cast ‑yhteensopivilla sivustoilla, kuten Google Play Musiikki, iHeartRadio,  ja monet muut.

Chromesta suoratoiston määrittäminen
  1. Jos et vielä käytä Chromea, lataa se. Jos Chrome on jo käytössä, selain päivittyy automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään.
  2. Varmista, että käytössäsi on Chromen uusin versio. Jos sinulla on ongelmia, näin saat Chrome-päivitykset.
  3. Asenna Google Cast ‑laajennus. Jos Google Cast ‑laajennus on jo asennettu selaimeesi, Chromen yläpalkissa (näytön oikeassa yläkulmassa) näkyy Cast-kuvake.
  4. Jos haluat suoratoistaa välilehden ääntä Google Cast ‑äänilaitteeseen, varmista järjestelmän vähimmäisvaatimuksista, että tietokoneesi ja verkkosi tukevat suoratoistoa.

Suoratoiston aloittaminen äänilaitteeseen
  1. Siirry verkkosivustolle, jota haluat kuunnella. Jotkin sivustot, kuten Google Play Musiikki, tarjoavat Google Cast ‑optimoituja käyttökokemuksia.
  2. Klikkaa Chromen yläpalkissa (näytön oikeassa yläkulmassa) olevaa Cast-painiketta . Näkyviin tulee luettelo käytettävissä olevista Cast-laitteista.
  3. Kun valitset äänilaitteesi, Cast-painike vaihtaa väriään aktiivisen tilan merkiksi.
  4. Valitse lempimusiikkisi ja nauti äänilaitteestasi kuuluvista sulosoinnuista.

Valmista tuli. Jos tarvitset lisätietoja, tutustu seuraaviin ohjeartikkeleihin:

Jos sinulla on ongelmia, kokeile Google Cast ‑äänilaitteiden vianetsintävinkkejä.

Tarvitsetko vielä apua? Tarkista alla olevat asiaan liittyvät kysymykset ohjekeskuksesta. Huom. Tukea on tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi.