Brug af Google Cast-lydenheder med Chrome

Findes der noget bedre end at lytte til din yndlingsmusik eller dine foretrukne radiokanaler eller podcasts på din computer? Ja. At lytte til dem på din fantastiske lydenhed! Det kræver kun nogle få trin, så kan du begynde at caste lyd fra computere, der kører Chrome. Når du har gennemgået disse trin, kan du afspille musik på din lydenhed fra næsten alle websites, herunder Google Cast-kompatible websites som Google Play Musik, iHeartRadio,  og mange flere!

Sådan konfigurerer du casting via Chrome
  1. Hvis du ikke allerede kører Chrome, kan du downloade Chrome. Hvis du allerede kører Chrome, opdateres browseren automatisk, så du behøver ikke at foretage dig noget.
  2. Kontrollér, at du kører den nyeste version af Chrome. Hvis du har problemer, kan du her læse, hvordan du henter Chrome-opdateringer.
  3. Installer Google Cast-udvidelsen. Hvis Google Cast-udvidelsen allerede er installeret i din browser, vises et Cast-ikon på værktøjslinjen i Chrome (øverst til højre).
  4. Hvis du har planer om at caste lyd fra en fane til din Google Cast-lydenhed, bør du gennemgå minimumskravene til systemet for at sikre, at din computer og dit netværk opfylder disse.

Sådan kommer du i gang med at caste indhold fra din lydenhed
  1. Gå til et website, du vil lytte til. Nogle websites tilbyder en Google Cast-optimeret oplevelse, f.eks. Google Play Musik
  2. Tryk på Cast-knappen på værktøjslinjen i Chrome (øverst til højre). Du får vist en liste over tilgængelige Cast-enheder.
  3. Vælg din lydenhed, hvorefter Cast-knappen skifter farve for at angive, at enheden er aktiv.
  4. Vælg din yndlingsmusik, og lyt til musikken fra din lydenhed.

Det var det hele. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, kan du se følgende:

Hvis du har problemer, kan du prøve vores fejlfindingstips til Google Cast-lydenheder.

Har du brug for mere hjælp? Nedenfor kan du se relaterede spørgsmål fra vores hjælpeforum. Bemærk! Du kan i øjeblikket kun få hjælp på engelsk.