Het volume van een audiogroep aanpassen

Als je het volume van de speakers in een groep wilt aanpassen, moet je de speakers afzonderlijk aanpassen:

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik in het startscherm op de speaker en dan pas het volume aan.

Als je media afspeelt via een speakergroep, kun je ook deze stappen volgen om het volume van afzonderlijke speakers aan te passen:

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik in het startscherm op Media .
  3. Verplaats de volumeschuifregelaar naar links of rechts naast de apparaatnaam.

Belangrijk: Als je op de volumeknoppen van je telefoon of tablet (aan de zijkant van je telefoon of tablet) drukt terwijl de Google Home-app actief is, wordt het volume niet aangepast.

Opmerking: Speakergroepen kunnen alleen worden gemaakt vanaf een telefoon of tablet. Deze functie wordt niet ondersteund in de Chrome-browser. Je kunt vanuit Chrome wel naar een groep casten.