Audiolaiteryhmän äänenvoimakkuuden muuttaminen

Voit muuttaa ryhmän kaiuttimien äänenvoimakkuutta säätämällä niitä erikseen:

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Napauta aloitusnäytöltä kaiutinta ja sitten säädä äänenvoimakkuutta.

Jos toistat mediaa kaiutinryhmästä, voit säätää myös yksittäisten kaiuttimien äänenvoimakkuutta näiden ohjeiden avulla:

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse aloitusnäytöltä Media .
  3. Liikuta laitteen nimen viereistä liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.

Tärkeää: Kun Google Home ‑sovellus on avoinna, puhelimen tai tabletin reunassa olevien äänenvoimakkuuspainikkeiden painaminen ei muuta äänenvoimakkuutta.

Huom. Voit luoda kaiutinryhmiä vain puhelimella tai tabletilla. Chrome-selain ei tue tätä ominaisuutta. Voit kuitenkin striimata sisältöä ryhmään Chromesta.