Sådan justerer du lydstyrken for en lydgruppe

Hvis du vil justere lydstyrken for højttalere i en gruppe, skal du justere højttalerne enkeltvis:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. På startskærmen skal du trykke på den pågældende højttaler og derefter juster lydstyrken.

Hvis du afspiller medier på en højttalergruppe, kan du også følge denne vejledning for at justere lydstyrken for den enkelte højttaler:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Medier på startskærmen.
  3. Juster lydstyrkeskyderen ud for enhedens navn ved at flytte den enten til venstre eller højre.

Vigtigt! Hvis du trykker på lydstyrkeknapperne på din telefon eller tablet (på siden af din telefon eller tablet), mens du bruger Google Home-appen, justeres lydstyrken ikke.

Bemærk! Du kan kun oprette en højttalergruppe på en telefon eller tablet. Denne funktion understøttes ikke i Chrome-browseren. Du kan dog stadig caste til en gruppe fra Chrome.