Ontdek content en apps die werken met Chromecast

Mis geen enkel moment van uw favoriete content. Ontdek welke apps werken met Chromecast, waar u uw favoriete content kunt bekijken en welke content klaar is voor uw kijkplezier, allemaal binnen de Google Home-app. We geven u een rondleiding langs de nieuwste functies waarmee u content kunt ontdekken en vinden. Ontdekken

Live kaarten: Deze kaarten bieden u hulp bij het instellen van een functie of het voltooien van een actie. Alleen voor Google Home-apparaat.

Aanbiedingskaart: Deze kaart geeft aanbiedingen weer voor zowel geïnstalleerde als niet-geïnstalleerde apps. Tik op de aanbiedingskaart om de aanbieding in te wisselen. Tik in de rechterbovenhoek van de aanbiedingskaart op de drie stippen om aanbiedingen te selecteren, in te wisselen, de voorwaarden te verbergen, of om alle aanbiedingen weer te geven.

App-kaarten: Hier ziet u de nieuwste voor Chromecast geschikte apps, games en andere content die u niet op uw mobiele apparaat heeft geïnstalleerd. Tik op App openen om de app te downloaden en op zoek te gaan naar leuke content.

Aanbevelingskaarten: Deze kaarten bieden tips waarmee u optimaal gebruik kunt maken van Google Home.  Alleen voor Google Home-apparaat.

Verzamelingskaarten: Dit is een verzameling van apps of kaarten zoals muziek-apps.

Zoeken

Zoek naar geweldige tv-programma's, films, video's en app-content van zowel geïnstalleerde als verwijderde apps die werken met Chromecast. Alleen in de Verenigde Staten.

Meldingen

Melding 'Nieuw apparaat': Als we een Chromecast-apparaat (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, tv of speaker met ingebouwde Chromecast-functionaliteit) of Google Home-apparaat hebben gedetecteerd dat nog niet is ingesteld, ziet u een blauw meldingstabblad in de buurt van Apparaten . Tik op Apparaten en scrol om de kaart te zoeken van het apparaat dat u wilt instellen.

Melding 'Actief apparaat': Als u media afspeelt vanaf een Chromecast-apparaat (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, tv of speaker met ingebouwde Chromecast-functionaliteit) of vanaf een Google Home-apparaat, ziet u een geel afspeelsymbool in de buurt van Apparaten . Tik op Apparaten en scrol om de apparaatkaart voor het afspelen van media te zoeken.

Gepersonaliseerde functionaliteit

Gepersonaliseerde feeds: Op de tabbladen Bekijken en Luisteren ziet u muziek, podcasts, tv-programma's en meer op basis van wat u eerder heeft bekeken.

Gepersonaliseerde aanbiedingen: Op het tabblad Ontdekken ziet u aanbiedingen op basis van uw activiteit en interesses.

Planktitels: U ziet een contentplank 'Aanbevolen voor jou' gebaseerd op uw activiteit en interesses. Ook ziet u een plank 'Aanbevolen/Populair/Trends' gebaseerd op waar anderen naar kijken.

App launcher: Scrol omlaag voor een lijst met voor Chromecast geschikte apps die u al op uw telefoon of tablet heeft geïnstalleerd.

Browsen: Veeg naar links om de details van content weer te geven, zoals recensies en trailers, indien beschikbaar. Alleen voor Android.