Cast lyd fra Chromecast-kompatible apps til højttalere

Mange Chromecast-kompatible apps understøtter casting til din Chromecast Audio eller dine højttalere med indbygget Chromecast. Der er noget for enhver smag, f.eks. streaming af musik, radiokanaler, podcasts og afspilning af lokalt indhold.

Find Chromecast-kompatible apps, der fungerer sammen med din lydenhed, f.eks.: Google Play Musik, Spotify, Pandora, iHeartRadio, TuneIn Radio, Deezer, Rhapsody, Napster, NPROne, BeyondPod og mange flere. Lad os komme i gang med at caste.

Chromecast-kompatible apps varierer fra land til land. Du kan få flere oplysninger om tilgængelige apps i dit land under Chromecast-kompatible apps.
Før du begynder at caste
  1. Din mobilenhed, tablet eller computer skal have forbindelse til et Wi-Fi-netværk for at fungere. Enheden skal være på det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast Audio eller dine højttalere med indbygget Chromecast.
  2. Du skal have den nyeste version af den Chromecast-kompatible app. Du kan altid tjekke, om du har den nyeste version, ved at gå til Google Play Butik eller Apple App Store og se, om der er opdateringer til appen.
Cast fra Chromecast-kompatible apps til din lydenhed

Sådan caster du til din lydenhed fra din smartphone eller tablet:

1. Åbn en Chromecast-kompatibel app.
  2. Tryk på Cast-knappen Inactive cast extension øverst til højre.
  3. Vælg din højttaler. Cast-knappen skifter farve  Active cast extension, så du kan se, om der er oprettet forbindelse.
  4. Når du har forbindelse, kan du caste musik, radiokanaler og podcasts direkte til din lydenhed.
Find nyt indhold, du kan caste

Gå til vores website for at se hele listen over alle Chromecast-kompatible apps og tilgængeligt indhold.

Hvis der er to eller flere isolerede netværk til rådighed i dit hjem, skifter din Android-enhed muligvis automatisk mellem netværkene alt efter signalstyrken. Dette kan have indflydelse på, om du kan se Cast-knappen i dine apps eller ej.

Android-brugere kan gå til Wi-Fi-indstillingerne på enheden og glemme "Netværk B" for at undgå automatisk netværksskift og sikre, at Android-enheden har forbindelse til det samme "Netværk A" som Chromecast Audio eller højttalerne med indbygget Chromecast.

Hvis du har problemer med en Chromecast-kompatibel app, kan du prøve vores fejlfindingstips til Chromecast Audio

Mac OS og OS X er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Inc. iOS er et registreret varemærke tilhørende Cisco Inc. Netflix-logoet er et varemærke tilhørende Netflix, Inc. Netflix er tilgængeligt i udvalgte lande. Få flere oplysninger på www.netflix.com.