Inbyggd Chromecast heter nu Google Cast. Läs mer.

Allmänna frågor

Har du frågor? Inga problem. Här följer några allmänna frågor om Google Cast.

Allmänna frågor

Jag är utvecklare och intresserad av att utveckla för Google Cast. Var hittar jag mer information?

Besök developers.google.com/cast om du vill utveckla för Google Cast.

Jag har feedback till Cast-teamet. Hur skickar jag feedback?

Google Cast är integrerat med Google Feedback, ett verktyg som hjälper dig anmäla ett problem, föreslå en ny funktion eller skicka feedback till vårt team. Gör så här om du vill skicka feedback om Google Cast:

Från tillägget Google Cast

1. Välj tillägget Cast i webbläsaren Chrome
  2. Välj Skicka feedback längst ned i rullgardinsmenyn.

Vi svarar inte personligen på feedback men vi använder den för att förbättra Google Cast. Tack!

Var hittar jag information om licenser för öppen källkod, och källkoden?

Information om licenser för öppen källkod och källkoden finns här.

Om det fortfarande är problem med Google Cast testar du våra felsökningstips.