Yleiset kysymykset

Onko sinulla kysyttävää? Ei hätää. Tässä on muutamia Google Castia koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä.

Yleiset kysymykset

Olen kehittäjä ja haluan kehittää sisältöä Google Castille. Mistä saan lisätietoja?

Lisätietoja sisällön kehittämisestä Castille on osoitteessa developers.google.com/cast.

Haluan antaa palautetta Cast-tiimille team. Missä voin lähettää palautetta?

Google Cast on yhdistetty Google-palautteeseen. Kyseessä on työkalu, jonka avulla voit ilmoittaa ongelmista, ehdottaa uusia ominaisuuksia tai lähettää palautetta tiimillemme. Näin voit lähettää palautetta Google Castista:

Google Cast -laajennuksesta

1. Valitse Cast-laajennus Chrome-selaimessa.
  2. Valitse avattavan valikon alareunasta Lähetä palautetta.

Emme voi vastata palautteeseesi henkilökohtaisesti, mutta käytämme sitä Google Cast -kokemuksen parantamiseen. Kiitos!

Mistä löydän tietoja avoimen lähdekoodin käyttöluvista ja lähteestä?

Tietoja avoimen lähdekoodin käyttöluvista ja lähteestä on täällä.

Jos sinulla on edelleen ongelmia Google Castin käytössä, kokeile Google Cast -vianetsintävinkkejä.