Generelle spørgsmål

Har du et spørgsmål? Bare rolig. Her er et par generelle spørgsmål til Google Cast.

Generelle spørgsmål

Jeg er udvikler og vil gerne udvikle til Google Cast. Hvor kan jeg finde flere oplysninger?

Hvis du er udvikler og gerne vil udvikle til Google Cast, kan du gå til developers.google.com/cast.

Jeg har feedback til Cast-teamet. Hvor kan jeg indsende feedback?

Google Cast er integreret med værktøjet Google Feedback, som du kan bruge til at rapportere et problem, foreslå en ny funktion eller sende din feedback til vores team. Sådan sender du feedback om Google Cast:

Via Google Cast-udvidelsen

1. Vælg Cast-udvidelsen i din Chrome-browser
  2. Vælg Send feedback nederst i rullemenuen.

Selvom vi ikke kan svare dig personligt, bruger vi din feedback til fortsat at forbedre Google Cast-oplevelsen. Tak for dit bidrag.

Hvor finder jeg open source-licenser og kildeoplysninger?

Open source-licenser og kildeoplysninger kan findes her.

Hvis du stadig har problemer med Google Cast, kan du prøve vores fejlfindingstips til Google Cast.