Feedback over Chromecast-apparaten en de Google Home-app geven

We proberen Chromecast- en Chromecast Audio-apparaten, tv's en speakers met ingebouwde Chromecast en de Google Home-app voortdurend te verbeteren. Je feedback is daarom heel belangrijk voor ons. Laat ons weten hoe we het doen. Alle feedback is welkom.

Stap 1. Schakel apparaatrapporten in

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je Chromecast, speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Selecteer het apparaat waarover je feedback wilt delen.
  4. Tik rechtsboven in het scherm op Instellingen  Herkenning en delen.
  5. Zet Gebruiksgegevens en crashrapporten van het apparaat sturen aan.

Stap 2. Deel je feedback

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik rechtsboven op je account.
  3. Tik op Feedback en dan tik op het type apparaat waarvoor je feedback wilt geven.
  4. Als je beschikbare e-mailadressen wilt bekijken, tik je op de pijl aan de rechterkant van het gedeelte Van:. Selecteer je e-mailadres.
  5. Geef in de feedbacksamenvatting een korte beschrijving van je probleem.
  6. Vink het selectievakje voor Screenshot en Systeemlogboeken aan.
  7. Tik rechtsboven op Sturen  om je feedback te sturen.

Zo kun je feedback delen over Google Nest