Palautteen antaminen Chromecast-laitteista ja Google Home ‑sovelluksesta

Pyrimme jatkuvasti parantamaan Chromecast- ja Chromecast Audio ‑laitteita, televisioita ja kaiuttimia, joissa on Chromecast Built-In, sekä Google Home ‑sovellusta. Palautteesi on meille tärkeää.

Google Home ‑sovelluksella

Vaihe 1.Laita laitteen raportit päälle

1. Varmista, että puhelin tai tabletti on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin, näyttö, Chromecast tai Pixel Tablet.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Asetukset Tunnistus ja jakaminen.
  5. Laita päälle Lähetä laitteen ([laitteen malli]) käyttö‑ ja virheraportteja Googlelle (esim. Lähetä Googlelle Google Home ‑laitteen käyttö- ja virheraportteja).

Vaihe 2. Anna palautetta

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Google-tilin profiilikuvaa tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Palaute ja sitten laitetyyppi, josta haluat antaa palautetta.
  4. Valitse Aloita.
  5. Lisää palautteesi kenttään. Älä lisää arkaluontoisia tietoja.
  6. Valitse Lähetä .
  7. Voit tarvittaessa korostaa tai piilottaa tietoja. Voit myös poistaa kuvakaappauksen tai valita Liitä kuvakaappaus, jos poistat sen vahingossa.
  8. Valitse Jatka.
  9. Valitse joko Kyllä tai Ei, kun sinulta kysytään, haluatko vastaanottaa sähköpostitietoja tai päivityksiä palautteestasi.

Chromecast TV:stä

Asetuksista

Jos haluat lähettää palautetta suoraan Chromecast with Google TV:stä, avaa kaukosäätimellä Asetukset Ohje ja palaute Lähetä palautetta Googlelle. Näytölle avautuu valintaikkuna, johon voit kirjoittaa tai sanoa palautteesi.

Äänikomennoilla

Paina pitkään kaukosäätimen Google Assistant ‐painiketta ja sano "Send feedback". Kun Google Assistant vastaa, sanele palautteesi ja lähetä se näytön ohjeiden mukaan.

Muut tuotteet

Näin voit jakaa palautetta Google Nestistä