Castin käyttö TV:llä tai audiolaitteella – UKK

Onko sinulla kysyttävää? Ei hätää. Tässä on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä Castin käytöstä TV:llä.

Castin käyttö TV:llä

Voivatko kaksi henkilöä, joilla on yhteensopivat laitteet ja sovellukset, käyttää Castia TV:llä yhtä aikaa?

Useat käyttäjät voivat käyttää Castia TV:llä, jos heillä on käytössä Castia tukevat sovellukset ja he ovat muodostaneet yhteyden samaan kotiverkkoon. Voit estää muita käyttämästä Castia TV:lläsi vain suojaamalla kotiverkkosi salasanalla.

Voiko Castia käyttää Chromen incognito-tilassa?

Kyllä. Jos haluat käyttää Castia Chromen incognito-tilassa, kirjoita osoitepalkkiin chrome://extensions, etsi Google Cast -laajennus ja valitse Ota käyttöön incognito-tilassa.

Täytyykö tukiaseman tai asiakkaan erotus poistaa käytöstä reitittimestä?

Kyllä. Tukiaseman eli asiakkaan erotus täytyy poistaa käytöstä reitittimestä. Katso reitittimen ohjeista, miten tämä tehdään.

Jos et pääse käyttämään reitittimesi asetuksia tai jos yrität muodostaa yhteyden tukiaseman tai asiakkaan erotusta käyttävän hotellin verkon, vierailijaverkon tai julkisen verkon kautta, et voi suoratoistaa Google Cast -laitteeseen.

Jos yrität muodostaa yhteyden Wi-Fi-signaalinvahvistimen kautta, tarkista vahvistimen asetukset. Wi-Fi-signaalinvahvistimen tukiaseman tai asiakkaan erotus on poistettava käytöstä, jotta voit suoratoistaa Google Cast -laitteeseen.

Castin käyttö audiolaitteella

Miksi en voi suoratoistaa ääntä Chrome-selaimesta Google Cast -audiolaitteeseen?

Chrome-selaimella voi suoratoistaa Google Cast -audiolaitteeseen vain Google Cast -yhteensopivilta sivustoilta. Tutustu jatkuvasti kasvavaan luetteloon Google Cast -yhteensopivista verkkosivustoista.

Miksi en voi suoratoistaa mobiililaitteelleni tallennettua musiikkia?

Laitteisiin tallennetun musiikin suoratoistoa ei tueta tällä hetkellä. Paikallisesti tallennetun sisällön suoratoistaminen voi onnistua tiettyjen kolmannen osapuolen sovelluksien avulla.

Miksi ruudun suoratoistaminen ei onnistu?

Kaikki yhteistyökumppaneidemme sisällöt eivät ole suoratoistettavissa tällä hetkellä. Saat lisätietoa sovelluksen asiakaspalvelusta.

Toimivatko kaikki Google Cast -yhteensopivat sovellukset Google Cast -audiolaitteiden kanssa?

Google Cast -audiolaitteet toimivat useimpien Google Cast -optimoitujen musiikki- ja audiosovelluksien kanssa. Lisäämme tuettuja sovelluksia jatkuvasti. Tässä on kattava luettelo Google Cast -yhteensopivista sovelluksista, jotka toimivat Google Cast -audiolaitteiden kanssa.

Miten voin vaihtaa Google Cast -audiolaitteen nimeä?

Muuta laitteen nimeä audiolaitteen valmistajan sovelluksella. Jos tarvitset lisää ohjeita, tutustu audiolaitteen käyttöoppaaseen tai ota yhteyttä laitteen valmistajaan.

Miten Google Cast -audiolaitteeni saa ohjelmistopäivitykset?

Google Cast -audiolaitteiden päivitykset lähetetään käyttäjille vaiheittain. Laitteesi päivittyy automaattisesti. Varmista, että audiolaitteessa on virta ja se on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, jotta päivitys voidaan asentaa.

Mistä saan lisää tukea?

Jos tarvitset lisää ohjeita, ota yhteyttä äänilaitteen valmistajaan.