Ofte stillede spørgsmål vedrørende casting af indhold til dit fjernsyn eller din lydenhed

Har du et spørgsmål? Det er ikke noget problem. Her er et par ofte stillede spørgsmål vedrørende casting til dit fjernsyn.

Cast til dit fjernsyn

Kan to personer med kompatible enheder og apps caste til fjernsynet på samme tid?

Flere brugere kan caste til fjernsynet, så længe de bruger Cast-kompatible apps og er på det samme netværk. Du kan kun forhindre andre i at caste til dit fjernsyn ved at beskytte dit hjemmenetværk med en adgangskode.

Kan jeg bruge Cast-funktionen, når Chrome er i inkognitotilstand?

Ja. Hvis du vil bruge Cast-funktionen, når Chrome er i inkognitotilstand, skal du indtaste chrome://extensions i browserens adresselinje, finde udvidelsen Google Cast og vælge "Tillad i inkognito".

Skal jeg deaktivere AP-/klientisolationen på min router?

Ja. Du skal deaktivere AP-isolation, også kaldet klientisolation, på din router. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer AP-isolation i dokumentationen til routeren.

Hvis du ikke har adgang til routerens indstillinger, eller hvis du forsøger at oprette forbindelse via et netværk, du er gæst på, fra et hotels netværk eller via et offentligt netværk med AP-/klientisolation, kan du ikke caste til din Google Cast-enhed.

Hvis du forsøger at oprette forbindelse via en Wi-Fi-forstærker, skal du kontrollere indstillingerne for forstærkeren. Du skal deaktivere AP-/klientisolationen på din Wi-Fi-forstærker for at kunne caste til din Google Cast-enhed.

Cast til din lydenhed

Hvorfor kan jeg ikke caste lyd fra min Chrome-browser til min GoogleCast-lydenhed?

Det er kun muligt at caste indhold fra Chrome-browseren til din Google Cast-lydenhed via Google Cast-kompatible websites. Se listen over Google Cast-kompatible websites. Listen udvides løbende.

Hvorfor kan jeg ikke caste musik, der er gemt lokalt på min mobilenhed?

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at caste musik, der er gemt lokalt på din enhed. En app fra en tredjepart kan muligvis hjælpe dig med at caste denne type indhold.

Hvorfor kan min stream ikke castes?

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at caste alle streams fra vores partnere. Kontakt kundesupporten for applikationen for at få yderligere oplysninger.

Virker alle Google Cast-kompatible apps sammen med Google Cast-lydenheder?

Google Cast-lydenheder virker sammen med de fleste Google Cast-kompatible musik- og lydapps. Vi udgiver hele tiden nye understøttede apps. Her kan du se hele listen over Google Cast-kompatible apps, som virker sammen med dine Google Cast-lydenheder.

Hvordan navngiver eller omdøber jeg min Google Cast-lydenhed?

Brug appen fra producenten af lydenheden til at ændre navnet på enheden. Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kigge i manualen til lydenheden eller kontakte producenten.

Hvordan modtager min Google Cast-lydenhed softwareopdateringer?

Opdateringer til Google Cast-lydenheder udgives gradvist, og din enhed opdateres automatisk. Din lydenhed skal have strømforbindelse og internetforbindelse, før den kan modtage opdateringen.

Hvor kan jeg få yderligere support?

Kontakt producenten af din lydenhed for at få yderligere hjælp.