Vi presenterar Google Cast

Med Google Cast kan du koppla enheterna du gillar och är van att använda till tv:n eller ljudenheten när du tittar och lyssnar.

Att casta är inte svårare än att trycka på en knapp i favoritappen. Titta på det du gillar på tv:n samtidigt som du byter till en annan app. Lyssna på favoritlåtarna samtidigt som du svarar i telefon eller skickar sms, utan att avbryta det som hörs i högtalarna.

Med Google Cast blir din mobil en fjärrkontroll som du kan söka med, spela upp och pausa med – du kan till och med göra spellistor med den.

Och du vet redan hur man gör! Du kan casta från en surfplatta eller smartphone med Android, en iPhone, iPad, Mac, Windows-dator eller Chromebook till tv:n eller högtalarna.

Google Cast-enheter

Läs mer om Google Cast.