Maak kennis met Google Cast

Google Cast biedt audiofunctionaliteit en functionaliteit voor meerdere schermen door uw vertrouwde apparaten te verbinden met uw tv of audioapparaat.

Het enige dat u hoeft te doen om te casten, is op een knop drukken vanuit uw favoriete app. Bekijk films en series op tv terwijl u naar een andere app schakelt. Luister naar uw lievelingsmuziek terwijl u een telefoontje aanneemt of een sms verstuurt. Dit kan allemaal zonder dat de muziek uit uw luidsprekers wordt onderbroken.

Met Google Cast is uw telefoon uw eigen persoonlijke afstandsbediening die u kunt gebruiken om te bladeren, af te spelen, te onderbreken en zelfs afspeellijsten te maken.

En u hoeft er niets nieuws voor te leren. U kunt vanaf Android-tablets en -smartphones, iPhones, iPads, Mac, Windows en Chromebooks naar uw tv of luidsprekers casten.

Google Cast-apparaten

Meer informatie over Google Cast.