Google Cast

Google Cast tarjoaa moninäyttö- ja äänikokemuksia yhdistämällä käyttämäsi laitteet televisioon tai äänilaitteisiin.

Suoratoisto on todella helppoa, sinun tarvitsee vain painaa nappia lempisovelluksessasi. Katso suosikkiohjelmiasi televisiosta vaihtaessasi samalla toiseen sovellukseen. Kuuntele musiikkia ja vastaa samaan aikaan puhelimeen tai tekstiviestiin – kaikki tämä keskeyttämättä kaiuttimesta kuuluvaa kappaletta.

Kun käytät Google Castia, puhelin toimii henkilökohtaisena kaukosäätimenäsi, jonka avulla voit selata, toistaa, keskeyttää ja tehdä soittolistoja.

Eikä sinun tarvitse opetella mitään uutta! Voit suoratoistaa Android-tableteista ja -älypuhelimista, iPhoneista, iPadeista, Maceistä, Windows-tietokoneista ja Chromebookeista televisioon tai kaiuttimiin.

Google Cast -laitteet

Lisätietoja Google Castista.