Præsentation af Google Cast

Google Cast giver dig mulighed for at bruge flere skærme ved at knytte de enheder, du allerede har, til dit fjernsyn eller din lydenhed.

Det er lige så nemt at caste, som det er at trykke på en knap i din foretrukne app. Se din yndlingsserie fjernsynet, mens du skifter til en anden app. Lyt til din yndlingsmusik, mens du besvarer et telefonopkald eller sender en sms-besked, alt sammen uden at afbryde det, der spiller i dine højttalere.

Med Google Cast er din telefon din personlige fjernbetjening, som du kan bruge, når du vil finde og afspille videoer, sætte en video på pause og oprette playlister.

Og du behøver ikke at lære noget nyt. Du kan caste fra din Android-tablet og -smartphone, iPhone, iPad, Mac-computer, Windows-computer og Chromebook til dit fjernsyn eller dine højttalere.

Google Cast-enheder

Få flere oplysninger om Google Cast.