Casten vanuit Chrome: CPU en GPU

Het is handig je exacte CPU en GPU te weten als je beoordeelt of je computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Cast of als je feedback over de Cast-functionaliteit stuurt. Als je je GPU wilt verifiëren, ga je naar chrome://gpu.

Je kunt je CPU en GPU ook verifiëren aan de hand van de onderstaande stappen:

Windows (7, 8, 8.1 en 10)

Open de pagina met systeeminformatie op basis van de specifieke versie van Windows die je gebruikt:

• Windows 7: Ga naar Start en dan Computer en dan Systeemeigenschappen.
  • Windows 8, 8.1 en 10: Ga naar Configuratiescherm en dan Systeem en beveiliging en dan Systeem. Je kunt het Configuratiescherm openen door op het bureaublad op de Windows-toets + X te drukken en Configuratiescherm te kiezen.
  • Windows 10:
    • Voor CPU-informatie: Typ 'system' in de zoekbalk van de taakbalk en selecteer Systeem - Configuratiescherm-app.
    • Voor GPU-informatie: Selecteer Apparaatbeheer via Systeem - Configuratiescherm-app. Je ziet de GPU-informatie onder Beeldschermadapters.
  • Je ziet de processorinformatie (CPU) op de regel onder de hoofdclassificatie van het systeem.
  • Je kunt GPU-informatie vinden door op Windows Prestatie-index en op Weergeven en afdrukken te klikken en de regel Grafisch te bekijken.
Mac OS X
  • Ga via het Apple-logo op de menubalk naar Over deze Mac en dan Meer info.
  • Je ziet je CPU en GPU respectievelijk op de regels voor de processor en afbeeldingen.
Chrome OS
  • In het artikel Minimale systeemvereisten worden de Chrome OS-apparaten vermeld die worden ondersteund. Er is geen CPU-/GPU-informatie voor Chrome OS-apparaten vereist.