Suojatun verkon käyttäminen Chromecastin kanssa

Suosittelemme käyttämään Chromecastin kanssa suojattua verkkoa.

Suojatun verkon käyttäminen on hyvä yleinen turvatoimi. Tämän lisäksi suojattu verkko estää muita muodostamasta yhteyttä Wi-Fi-verkkoosi ilman lupaasi ja suoratoistamasta sisältöä televisiossasi. Ole erityisen varovainen, jos käytät internetiä tuntemattoman verkon kautta. Lue lisätietoja langattoman reitittimesi ja Wi-Fi-verkkosi suojaamisesta täältä.