Brug et sikkert netværk med Chromecast

Vi anbefaler, at du bruger et sikkert netværk med Chromecast.

Det er ikke kun en god vane med hensyn til den generelle sikkerhed, men kan også være med til at forhindre andre i at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk uden din viden og caste indhold til dit fjernsyn. Vær ekstra forsigtig, når du går online på et netværk, du ikke kender. Du kan få flere oplysninger om sikker konfiguration af din router og dit Wi-Fi-netværk her.