Tilpass talekommandoer for smarte stikkontakter eller smartbrytere med enhetstyper

I Google Home-appen kan du oppgi enhetstypen du skal bruke med den smarte stikkontakten eller bryteren din. Da kan du bruke talekommandoer for den andre enheten i stedet for selve kontakten eller bryteren.

Eksempel: Hvis du kobler en lampe til en smart stikkontakt, kan du velge «Lys» for Enhetstype-innstillingen. Når du ber Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen om å slå på lysene, slås lampen på sammen med smartlysene du har tilknyttet.

Konfigurer enhetstypen

1. Konfigurer den smarte stikkontakten eller smartbryteren i Google Home-appen hvis det ikke er gjort allerede.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Enhetsinformasjon.
  5. Velg en enhetstype i listen etterfulgt av Neste.
  6. Skriv inn et navn for enheten etterfulgt av Lagre.

Bruk talekommandoer

Talekommandoene dine slår bryteren eller kontakten av eller på. For å sikre at den andre enheten også slås av eller på samtidig, må du la den være påslått via bryteren.

Handling: Si «Hey Google» og deretter:
Slå på enheten

«Slå på <enhetsnavn>.»

Husk å bruke navnet du har lagt inn i Google Home-appen.

«Slå på lysene.»

Dette slår på alle tilkoblede lys i rommet, inkludert smartlys som er lagt til separat i Home-appen.

Slå av enheten «Slå av <enhetsnavn>.»