Chromecast with Google TV:n näyttöasetukset

Säädä Chromecast with Google TV:n (HD tai 4K) näytön kokoa ja resoluutiota.

Huom. Jos haluat muuttaa näytön kirkkautta, tarkista television valmistajan ohjeet.

Aloita avaamalla Näyttö ja ääni ‐asetukset.

1. Laita Chromecast päälle ja sitten valitse profiilisi television oikeasta yläreunasta ja sitten Asetukset .
  2. Valitse Näyttö ja ääni.

Voit säätää seuraavia näyttöasetuksia (riippuen television ominaisuuksista):

• Resoluutio: Valitse näytön resoluutio.
  • Tekstin skaalaus: Suurenna tai pienennä tekstin kokoa.
  • Dynaaminen alue ja värimuoto: Valitse haluamasi muodot.
  • Valitse sama kuvanopeus kuin sisällöllä: Tällä asetuksella Chromecast voi käyttää samaa kuvanopeutta kuin katsomasi sisältö.

Näytön lisäasetukset:

• Salli pelitila: Pelitila vähentää viivettä ja mahdollistaa pelille nopeamman vasteajan.
  • Muodon valinta: Valitse, haluatko valita HDR-muodot manuaalisesti vai antaa sovellusten valita käytettävissä olevista muodoista automaattisesti.

Lue lisää äänen lisäasetuksista.

Näyttöasetusten vianetsintä

Videoni (ei-HDR) näyttää liian värikylläiseltä

Chromecastin HDR-asetukset ovat automaattisesti päällä, joten videosi värit saattavat näyttää liian kylläisiltä, jos toistat SDR-sisältöä. Voit korjata värin laittamalla Sama kuin sisällöllä ‑asetuksen päälle.

HDR-videotulo ei toimi ollenkaan

HDR-videotulon tuki voi joillakin televisioilla vaatia, että HDMI-signaalimuoto on tehostetussa tilassa. Tarkista television näyttöasetuksista, onko tehostettu tila päällä (tilan nimi voi vaihdella television mallin mukaan).