Åtgärda att enheten inte är tillgänglig

Om enheten inte är tillgänglig just nu finns det ett antal saker det kan bero på. Enheten kanske inte är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som telefonen eller surfplattan. Det kan också tänkas att enheten inte har någon ström. Testa följande åtgärder:

Steg 1. Kontrollera vilket Wi-Fi-nätverk som din mobila enhet eller surfplatta är ansluten till

1. Leta upp och tryck på Inställningar  följt av Wi-Fi.
  2. Enheten är ansluten till det Wi-Fi-nätverk som det står Ansluten vid. Det måste vara samma nätverk som enheten är ansluten till.
  3. Så här byter du nätverk:
    • Tryck på ett annat nätverk följt av ange lösenordet för det följt av Anslut.
    • Om du har angett lösenordet för nätverket tidigare trycker du på Anslut.

Steg 2. Starta om enheten

1. Dra ur kontakten till Google Nest- eller Google Home-enheten.
  2. Sätt i kontakten igen.