Spela upp YouTube TV på en Google Nest-skärm

Konfigurera YouTube TV på Nest Hub eller Nest Hub Max

Om du vill spela upp YouTube TV på Nest-skärmen behöver du ett YouTube TV-konto eller ett provkonto.

Obs! Du behöver inget YouTube TV-konto för att spela upp vanliga YouTube eller YouTube Premium på Nest-skärmen.

Styra YouTube TV

Du kan styra YouTube TV på Nest-skärmen med hjälp av röstkommandon eller skärmen. På Nest Hub (2:a generationen) eller Nest Hub Max kan du även använda Quick Gestures.

Från den här skärmen:

Du vill:

Gör eller säg följande:

Obs! Om du vill använda ett röstkommando säger du först ”Hey Google”.

Alla skärmar Börja spela upp YouTube TV ”Titta på tv.”
”Spela upp tv.”
”Titta på YouTube TV.”
”Gå till YouTube TV.”

Alla skärmar

Bläddra i kanalguiden

”Vad är det på tv?”
”Visa tv-guiden.”
”Öppna tv-tablån.”
”Vad visas på YouTube TV?”

Tryck på Show channel guide (visa kanalguiden) på skärmen.

Obs! Du kan bläddra bland andra kanaler och annat innehåll medan du spelar upp YouTube TV.

Alla skärmar

Visa de bästa tipsen för dig

”Öppna YouTube TV.”
”Visa YouTube TV.”

Tryck på Show Top Picks (visa de bästa tipsen) på skärmen.

Alla skärmar Ställa in volymen ”Högre”
”Ställ in volymen på 40 %”
Den som spelar upp YouTube TV Öppna kontrollöverlagringen Tryck på skärmen.

Den som spelar upp YouTube TV

Spela upp eller pausa

”Spela upp.”
”Pausa.”

När kontrollöverlagringen är öppen trycker du på knappen för att spela upp eller pausa.

Använd Quick Gestures (endast Nest Hub (2:a generationen) eller Nest Hub Max).

Den som spelar upp YouTube TV Nästa kanal Svep åt höger på skärmen.
Den som spelar upp YouTube TV Föregående kanal Svep åt vänster på skärmen.
Den som spelar upp YouTube TV Bläddra bland ytterligare program
  1. Tryck på skärmen.
  2. Svep uppåt på skärmen.
  3. Svep för att visa ytterligare program.
Startskärmskort för YouTube TV Öppna ett visst tv-program på kortet Tryck på programmet du vill spela upp.
Alla skärmar Öppna en viss kanal, serie eller film som spelas upp på YouTube TV ”Spela upp [kanal, serie eller film]”
”Titta på [kanal, serie eller film]”
”Spela upp [kanal, serie eller film] på YouTube TV”
”Titta på [kanal, serie eller film] på YouTube TV”

Rekommendationskort

Om du har aktiverat personliga resultat kan Nest-skärmen visa kort med innehållsrekommendationer baserat på dina tittarvanor.

En medlem i ett hushåll med Face Match aktiverat kan få anpassade rekommendationer som skiljer sig från rekommendationer för andra medlemmar.

Spela upp ett rekommenderat program genom att trycka på kortet.