Hjælpefunktioner i Google Home

Der er funktioner i Google Home-højttalere og -smartskærme samt i Google Home-appen, der kan være nyttige for kunder med særlige behov.

Brug din stemme eller Google Home-appen til at udføre nedenstående handlinger. Bemærk! Der kan være forskel på, hvad du kan gøre med stemmen og via appen i de forskellige funktioner.

Styr dine apparater

Når du forbinder dine smartenheder til Google Home, kan du styre dem med din stemme eller gennem Google Home-appen. Google Assistent fungerer sammen med over 30.000 smartenheder til hjemmet, bl.a. smartstik, smartpærer, smarttermostater og endda en smartseng.

Se Google Assistent-partnerne for at finde enheder, der kan bruges sammen med Google Home.

Foretag telefonopkald, og udsend fællesbeskeder

Du kan kontakte familie og venner samt foretage telefonopkald på Google Home kun ved hjælp af stemmen. Google Assistent kan ringe til alle dine Google-kontakter. Den kan også søge efter virksomheder og tjenester online og ringe til dem, du vælger. Se, hvordan du foretager opkald på Google Home.

Du kan modtage opkald på Google Nest Hub, når du og dine kontakter har konfigureret Google Duo. Se, hvordan du foretager og modtager opkald på Google Nest Hub.

Hvis du vil kontakte nogen i et andet rum, kan du bruge Google Home til at udsende en fællesbesked til en anden Google Home-enhed, der er på samme Wi-Fi-netværk og er logget ind på samme Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du udsender fællesbeskeder på Google Home

Vigtigt! Du kan ikke ringe til alarmnumre med Google Home. Du skal bruge din telefon.

Underholdning

Du kan bruge din stemme eller Google Home-appen til at afspille din yndlingsmusik fra Google Assistents partnermusiktjenester. Du kan også afspille en podcast, vælge en film eller justere lydstyrken på din smarthøjttaler eller dit fjernsyn med tilsluttet Chromecast.  Se, hvordan du afspiller medier med Google Home.

Din Google Assistent kender mange vittigheder og spil. Bed Google om at fortælle en vittighed eller spille et spil.

Se Google Assistents underholdningspartnere.

Administrer dine opgaver

Brug din stemme og Google Home-appen til at bevare overblikket.

• Brug Google Kalender til at holde styr på dine aftaler. Du kan tilføje begivenheder med stemmen og spørge Google Assistent om alle dine fremtidige planer i kalenderen.
  • Brug din stemme eller Google Home-appen til at oprette påmindelser, så du husker, hvad du skal. Google Home påminder dig på det planlagte tidspunkt, og når du spørger. Du kan altid bede din assistent om at huske vigtige oplysninger for dig.
  • Konfigurer rutiner for at gøre dine opgaver mere enkle. Med en rutine kan du få Google Home til at gøre mange ting med kun én talekommando. Hvis du f.eks. skal slukke lyset, indstille alarmen, låse døren og justere termostaten, når du går i seng, kan du konfigurere en sengetidsrutine. Så siger du bare "Hey Google, sengetid," og så ordner Google Home alle disse ting.

Find ud af, hvordan du får klaret opgaverne og administrerer opgaver.

Sådan kommer du i gang

Du skal bruge følgende

• En Google Wifi- eller anden Wi-Fi-router (helst et mesh-netværk for maksimal dækning)
  • En Google Home-enhed
  • En telefon eller tablet med Android eller iOS
  • Eventuelle smartenheder, som du vil bruge. Se Google Assistent-partnerne for at finde smartenheder, der fungerer sammen med din Google Home.

Sådan gør du

1. Konfigurer din Google Wifi- eller anden Wi-Fi-router, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Konfigurer din Google Home.
  3. Konfigurer dine andre smartenheder i henhold til enhedsproducentens vejledning.
  4. Forbind dine enheder til Google Home.

Har du brug for mere hjælp?

Kontakt os via Hjælp til Google Home

Kontakt Googles support til personer med handicap