Media bedienen met Google-mediaopties

Bedien media die wordt afgespeeld op Chromecast (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, tv's en speakers met Chromecast ingebouwd) en speakers en schermen voor Google Nest en Home rechtstreeks via Google-mediaopties.

Voor toegang tot Google-mediaopties moet je mobiele apparaat zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je speaker of scherm en Chromecast.

Opmerking: Bij de bedieningselementen worden maximaal 4 cast-apparaten vermeld. Als je naar meer dan 4 apparaten tegelijk cast, zijn ze niet allemaal toegankelijk voor je.

Ondersteunde mobiele apparaten

Google-mediaopties is beschikbaar op apparaten met iOS 10.0 of hoger. Deze functie is niet beschikbaar op Android-apparaten.

Ontdek hoe je meldingen voor Cast-mediabediening gebruikt met Android-apparaten.

De bedieningselementen gebruiken

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op de bedieningselementen.
  3. Gebruik Pauzeren Pause, Afspelen Play of Stoppen Stop om de media te bedienen.

Wat wordt getoond

• De titel van de content die wordt gecast.
  • De naam van de apparaten (alle speakers, schermen en Chromecasts) die zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  • Opties voor mediabediening (Pauzeren Pause, Afspelen Play en Stoppen Stop).