Median ohjaus Google-mediaohjaimet-widgetillä

Ohjaa Chromecastilla (Chromecastilla, Chromecast Ultralla, Chromecast Audiolla, televisioilla ja kaiuttimilla, joissa on Chromecast Built-In) ja Google Home ‑laitteilla toistettavaa mediasisältöä suoraan Google-mediaohjaimet-widgetistä.

Jotta voit nähdä Google-mediaohjaimet-widgetin, mobiililaitteesi tai tablettisi on oltava samassa Wi-Fi-verkossa Chromecastisi tai Google Home ‑laitteesi kanssa. Widget näyttää myös kaikki Chromecast- ja Google Home ‑laitteet, jotka ovat samassa Wi-Fi-verkossa.

Huom. Widget näyttää korkeintaan neljä suoratoistolaitetta. Jos suoratoistat viidellä tai useammalla laitteella yhtä aikaa, et näe niitä kaikkia widgetissä.

Tuetut mobiililaitteet

Google-mediaohjaimet-widget on käytettävissä iOS-laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on 10.0 tai sitä uudempi.

Tuetut Cast-laitteet

Näet widgetin toistaessasi mediasisältöä Chromecastilla, Chromecast Ultralla, Chromecast Audiolla, Google Home ‑laitteilla sekä televisioilla ja kaiuttimilla, joissa on Chromecast Built-In.

Widgetin lataaminen

1. Lataa uusin Google Home ‑sovellus, jos sinulla ei vielä ole sitä.
  2. Pyyhkäise oikealle aloitusnäytöllä siirtyäksesi Tänään-näkymään.
  3. Valitse näytön alareunasta Muokkaa.
  4. Valitse Lisää widgetejä ‑kohdassa Home-sovellus ja sittenaddja sitten Valmis.

Widgetin käyttö

1. Pyyhkäise oikealle aloitusnäytöllä siirtyäksesi Tänään-näkymään.
  2. Mediaohjaimet (KeskeytäPause, ToistaPlay, LopetaStop).

Widgetin näkymä

• Suoratoistetun sisällön nimi
  • Sen laitteen nimi, johon sinä tai joku samassa Wi-Fi-verkossa oleva suoratoistaa
  • Mediaohjaimet (KeskeytäPause, ToistaPlay, LopetaStop).

Widgetin poistaminen

1. Pyyhkäise oikealle aloitusnäytöllä siirtyäksesi Tänään-näkymään.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Valitse Home-sovellus ja sitten remove widget ja sitten Poista.