De geluidsinstellingen wijzigen

Je kunt de audio-instellingen van je speakers of schermen voor Google Nest of Home wijzigen in de Google Home-app. Je kunt ook de audio-instellingen van de volgende Chromecast-apparaten wijzigen:

• Chromecast (3e generatie of ouder)
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

Ga naar Geavanceerde geluidsinstellingen voor de Chromecast met Google TV voor meer informatie over hoe je de audio-instellingen van je Chromecast met Google TV wijzigt.

De equalizer aanpassen

1. Open de Google Home-app Google Home-app en dan check rechtsboven of de app is overgezet naar het Google-account waarmee je je apparaat bedient.
  2. Tik op Favorieten of Apparaten .
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen en dan Audio en dan Equalizer.
  5. Pas het niveau voor Bas en Treble aan.

Surround sound aanzetten

Je kunt ervoor kiezen surround sound aan te zetten op je Chromecast (3e generatie of ouder) of Chromecast Ultra:

1. Open de Google Home-app Google Home-app en dan check rechtsboven of de app is overgezet naar het Google-account waarmee je je apparaat bedient.
  2. Tik op Favorieten of Apparaten .
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen .
  5. Scroll omlaag naar Geluidsinstellingen en dan tik op Surround sound.

Opmerking: De stand voor surround sound is standaard ingesteld op Automatisch. Je kunt de stand wijzigen in AC3/EAC3 surround sound, Alleen AC3 surround sound of Alleen stereo. Ga na welke standen je tv ondersteunt voordat je deze instelling wijzigt. Als je overschakelt naar een stand die je tv niet ondersteunt, krijg je misschien geen audio.