Juster dine lydindstillinger

Du kan justere bas og diskant på Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme, Chromecast Audio-enheder og højttalere med indbygget Chromecast. Du finder disse indstillinger under Indstillinger for equalizer i Google Home-appen.

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Chromecast, Nest-højttaler eller Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på den enhed, du vil justere.
  4. Tryk på Indstillinger for equalizer øverst til højre.
  5. Juster niveauet for Bas og Diskant.