Juster dine lydindstillinger

Du kan ændre lydindstillingerne for dine Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme i Google Home-appen. Du kan også ændre lydindstillingerne for følgende Chromecast-enheder:

• Chromecast (3. generation eller ældre)
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio

Du kan se, hvordan du ændrer lydindstillingerne for din Chromecast med Google TV, ved at gå til Avancerede lydindstillinger for Chromecast med Google TV.

Juster equalizer

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen og så øverst til højre skal du tjekke, om appen er skiftet til den Google-konto, du bruger til at styre din enhed.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Lyd og så Equalizer.
  5. Juster niveauerne for Bas og Diskant.

Aktivér surroundsound

Du kan vælge at aktivere surroundsound på din Chromecast (3. generation eller ældre) eller Chromecast Ultra:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen og så øverst til højre skal du tjekke, om appen er skiftet til den Google-konto, du bruger til at styre din enhed.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  5. Rul ned til "Lydindstillinger" og derefter tryk på Surroundsound.

Bemærk! Surroundsoundtilstanden er som standard indstillet til automatisk registrering. Du kan dog skifte tilstand til AC3/EAC3-surroundsound, Kun AC3-surroundsound eller Kun stereo. Tjek, hvilke tilstande dit fjernsyn understøtter, før du ændrer denne indstilling. Hvis du skifter til en tilstand, som ikke understøttes af dit fjernsyn, får du muligvis ingen lyd.