Juster dine lydindstillinger

I Google Home-appen kan du justere lydindstillingerne for dine Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme og dine Chromecast-enheder.

Juster niveauet for bas og diskant

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din Chromecast, højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på den enhed, du vil justere og derefter Indstillinger  og derefter Lyd og derefter Equalizer.
  4. Juster niveauet for Bas og Diskant.

Aktivér surroundsound

Du kan vælge at aktivere surroundsound på din Chromecast eller Chromecast Ultra.

1. Make sure your mobile device or tablet is connected to the same Wi-Fi or linked to the same account as your Chromecast or Chromecast Ultra.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din enhed efterfulgt af Indstillinger .
  4. Rul ned til "Lydindstillinger" efterfulgt af tryk på Surroundsound.

Bemærk!Surroundsoundtilstanden er som standard indstillet til automatisk registrering. Du kan dog skifte tilstand til AC3/EAC3-surroundsound, Kun AC3-surroundsound eller Kun stereo. Tjek, hvilke tilstande dit fjernsyn understøtter, før du ændrer denne indstilling. Dette medfører muligvis manglende lyd, hvis dit fjernsyn ikke understøtter en bestemt tilstand.