Ändra ljudinställningar

Du kan ändra ljudinställningarna för högtalare eller skärmar från Google Nest eller Home i Google Home-appen. Du kan även ändra ljudinställningarna för följande Chromecast-enheter:

• Chromecast (3:e generationen eller äldre)
  • Chromecast Ultra
  • Chromecast Audio.

Om du vill veta mer om hur du ändrar ljudinställningarna för Chromecast med Google TV öppnar du Avancerade ljudinställningar för Chromecast med Google TV.

Justera equalizer

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen följt av kontrollera att appen är inställd på det Google-konto du använder för att styra enheten uppe till höger.
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter .
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar uppe till höger följt av Ljud följt av Equalizer.
  5. Justera nivåerna för bas och diskant.

Aktivera surroundljud

Du kan välja att aktivera surroundljud på Chromecast (3:e generationen eller äldre) eller Chromecast Ultra:

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen följt av kontrollera att appen är inställd på det Google-konto du använder för att styra enheten uppe till höger.
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter .
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar uppe till höger.
  5. Scrolla ned till Ljudinställningar följt av tryck på Surroundljud.

Obs! Surroundljudläget är som standard inställt på automatisk identifiering. Du kan ändra läget till AC3/EAC3-surroundljud, endast AC3-surroundljud eller endast stereoljud. Kontrollera vilka lägen tv:n har stöd för innan du ändrar den här inställningen. Om du byter till ett läge som tv:n inte har stöd för kanske du inte hör något ljud alls.