De kerstboomverlichting aan- of uitzetten met je speaker of scherm

Geen zin om onder de kerstboom op zoek te gaan naar de stekker van de verlichting en een stopcontact? Met een speaker of scherm voor Google Nest of Home en een geschikte smartstekker kun je de kerstboomverlichting met je stem aanzetten.

Wat je nodig hebt

Stap 1. Je apparaat instellen

Bekijk meer informatie over hoe je je speaker of smartdisplay instelt.

Stap 2. Een geschikte smartstekker instellen

Stel de geschikte slimme stekker in.

Belangrijk: Geef de smartstekker de naam Kerstboom in de app van de smartstekker.

Stap 3. Je speaker of scherm verbinden met een geschikte smartstekker

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op Apparaten Toevoegen  Werkt met Google Home Works with Google Home.
  3. Tik op de smartstekker en volg de stappen.
  4. Als de koppeling is afgerond, tik je op Terug Terug om terug te gaan.
  5. Tik op het startscherm van de Google Home-app op de tegel van je apparaat en houd deze vast.
  6. Tik rechtsboven op Instellingen Settings icon Naam geef Kerstboom op Opslaan.

Stap 4. De kerstboomverlichting aansluiten op een geschikte smartstekker

Stap 5. De kerstboomverlichting aan- of uitzetten met je stem

• Als je de verlichting wilt aanzetten, zeg je 'Hey Google, zet de kerstboom aan'.
  • Als je de verlichting wilt uitzetten, zeg je 'Hey Google, zet de kerstboom uit'.

Een probleem oplossen

Kan geen verbinding maken met de Wemo-app

Als het je niet lukt om verbinding te maken met de Wemo-app, zet dan wifi-scannen en bluetooth uit.

Vanaf een iOS-apparaat:

1. Wifi: Open Instellingen en dan Wifi en dan zet 'Vraag om verbinding' uit.
  2. Bluetooth: Open Instellingen en dan Bluetooth en dan zet Bluetooth uit.

Vanaf een Android-apparaat:

Opmerking: De stappen verschillen per Android-versie.

Open Instellingen en dan Locatie en dan Geavanceerde instellingen en dan zet scannen naar wifi en bluetooth uit.

of

Open Instellingen en dan Locatie en dan Scannen via wifi en bluetooth en dan zet scannen naar wifi en bluetooth uit.

Neem contact op met Wemo-support als je hulp nodig hebt.