Spill av innhold på YouTube TV ved hjelp av en høyttaler eller skjerm og Chromecast

Er du klar for å se innhold med Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen din og YouTube TV? Se hvordan du konfigurerer og bruker YouTube TV med enheten din. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

Merk: Hvis du ikke har gjort det allerede, må du registrere deg for YouTube TV.

Slik ser du på YouTube TV på en smart-TV eller strømmeenhet – bare i USA

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Trinn 1. Konfigurer Chromecast og høyttaleren eller skjermen

1. Konfigurer Chromecast.
  2. Konfigurer Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max.

Trinn 2. Tilknytt Chromecast med Google Home-appen

Merk: Trinnene nedenfor er valgfrie hvis du bare vil kontrollere TV-en med mobilenheten din eller nettbrettet ditt. Men hvis du vil kontrollere TV-en med talekommandoer på høyttaleren eller skjermen, må du følge trinnene nedenfor.

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen .
  3. Trykk på kontoen din.
  4. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

5. Trykk på Favoritter eller Enheter
  6. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  7. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Gjenkjenning og deling.
  8. Under delen med tittelen Google Assistent-innstillinger velger du innstillinger for personlige resultater og Voice Match.

Merk: Hvis du ser meldingen «Feil ved tilknytning av enheten», må du tilbakestille Chromecast-enheten til fabrikkstandard.

Bruk Google Home til å styre YouTube TV | Bare i USA

Trinn 3. Styr YouTube TV med talekommandoer

Når du har tilknyttet enhetene dine, kan du begynne å styre YouTube TV med talekommandoer.

For å bruke YouTube TV sammen med høyttaleren eller skjermen din må du logge på den samme Google-kontoen på både YouTube TV og enheten.

Hvis du er med i et familieabonnement på YouTube TV eller deler høyttaler eller skjerm med andre YouTube TV-abonnenter, må du huske å logge på enheten med den personlige Google-kontoen din for å få tilgang til ditt eget YouTube TV-bibliotek og dine egne avspillingsinnstillinger. Finn ut mer om hvordan du knytter Google-kontoen og stemmen din til enheten din.

Vanlige talekommandoer

Her er noen ting du kan si til Google-assistenten på enheten din:

Slik gjør du det: Si «Ok Google» eller «Hey Google» og deretter:
Spill av en direktesendt TV-kanal «Spill MSNBC på YouTube TV»

Spill av en TV-serie
Spill av den nyeste episoden av en TV-serie

«Spill This Is Us på YouTube TV»
«Spill den nyeste episoden av Grey's Anatomy på YouTube TV»
Spill av en film «Spill <film> på YouTube TV»
Spill av en sportssending «Spill <Champions League-kampen> på YouTube TV»
«Spill <idrettslag>-kampen på YouTube TV»
Ta opp et program «Ta opp Empire»
Sett på pause, gjenoppta eller stopp «Sett på pause»
«Gjenoppta»
«Stopp»
Slå av teksting «Slå av undertekster»
Spol frem eller tilbake «Spol [xx minutter og yy sekunder] tilbake»
«Spol [xx minutter og yy sekunder] fremover»

Tips og triks for å spille av innhold på TV-en

Feilsøk talekommandoer

Hvis du ikke får nøyaktige resultater med enheten din, bør du bruke mer spesifikke forespørsler.

Du kan for eksempel prøve å si hele navnet på programmet, tjenesten («… på YouTube TV») eller enheten («… på Chromecast»).

Enkle måter å styre medier på med stemmen
Når du bruker stemmen din til å spille av en TV-serie eller film, for eksempel «Hey Google, jeg vil se på This is Us», gjelder alle påfølgende kontrollkommandoer (sett på pause, neste osv.) for den aktuelle TV-en. Du trenger ikke å spesifisere hvilken TV det dreier seg om, når avspillingen er i gang.
Bruk stemmen din til å styre medier når du caster fra telefonen eller nettbrettet
Hvis du caster til en TV fra en telefon eller et nettbrett, må du si «på [navnet på enheten]» (for eksempel «Sett Brann-kampen på pause på TV-en i stuen»). Når du har spesifisert enheten for første gang, trenger du ikke å si «på TV-en i stua» flere ganger.

Styr TV-en når det spilles av innhold på høyttaleren eller skjermen

Når du spiller av innhold på høyttaleren eller skjermen din samtidig som på en annen enhet, gjelder alle kontrollkommandoer for høyttaleren eller skjermen – ikke for den andre enheten. Du må alltid si «Hey Google, [gjør X] på [enheten]» for å styre den andre enheten.

Hvis du vil slutte å spille av innhold på høyttaleren eller skjermen, kan du si «Hey Google, stopp».
Hvis du vil styre den andre enheten som spiller av innhold, må du si «på [enheten]» når du sier den neste kommandoen til den aktuelle enheten. For eksempel: «Ok Google, neste video på TV-en».
Send tilbakemelding om denne funksjonaliteten
Vi forsøker hele tiden å forbedre produktene våre og setter stor pris på tilbakemeldinger fra brukerne. Finn ut hvordan du deler tilbakemeldinger om Google Nest eller YouTube TV.