Spill YouTube TV med høyttaleren eller skjermen din og Chromecast

Er du klar for å se innhold med Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen din og YouTube TV? Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker YouTube TV med enheten din. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

Merk: Hvis du ikke har gjort det allerede, må du registrere deg for et YouTube TV-abonnement

Use your Google Home to control YouTube TV | US only

Trinn 1. Konfigurer Chromecast og høyttaleren eller skjermen

1. Konfigurer Chromecast.
  2. Konfigurer Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon), Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max.

Trinn 2. Tilknytt Chromecasten med Google Home-appen

Knytt TV-er til høyttaleren eller skjermen

Merk: Trinnene nedenfor er valgfrie hvis du bare vil kontrollere TV-en med mobilenheten din eller nettbrettet ditt. Men hvis du vil kontrollere TV-en med talekommandoer på høyttaleren eller skjermen, må du følge trinnene nedenfor.

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Chromecasten, høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  4. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  5. Gå tilbake til startskjermen, og trykk på Chromecasten eller TV-en med Chromecast innebygd.
  6. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Gjenkjenning og deling.
  7. Se etter et banner øverst på siden med meldingen «Slå på stemmestyring og andre funksjoner».
    1. Hvis du ser banneret, trykker du på det og følger trinnene for å tilknytte TV-en.
    2. Hvis du ikke ser banneret, men e-postadressen din vises under «Tilknyttede kontoer», er TV-en allerede tilknyttet.

Merk: Hvis du ser feilmeldingen «Feil ved tilknytning av enheten», må du tilbakestille Chromecast-enheten til fabrikkstandard.

Trinn 3. Kontrollér YouTube TV med talekommandoer

Når du har tilknyttet enhetene dine, kan du kontrollere YouTube TV med talekommandoer.

For å bruke YouTube TV sammen med høyttaleren eller skjermen din må du logge på den samme Google-kontoen på både YouTube TV og enheten.

Hvis du er med i et familieabonnement på YouTube TV eller deler høyttaler eller skjerm med andre som er medlemmer av YouTube TV, må du huske å logge på Google Home med den personlige Google-kontoen din for å få tilgang til ditt eget YouTube TV-bibliotek og dine egne visningsinnstillinger. Finn ut mer om hvordan du knytter Google-kontoen og stemmen din til enheten din.

Vanlige talekommandoer

Her er noen ting du kan si til Google-assistenten på enheten din:

Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Spill en direktesendt TV-kanal «Spill MSNBC på YouTube TV»

Spill et TV-program
Spill den nyeste episoden av et TV-program

«Spill This Is Us på YouTube TV»
«Spill den siste episoden av Grey's Anatomy på YouTube TV»
Spill en film «Spill <film> på YouTube TV»
Spill en sportskamp «Spill <Champions League-kampen> på YouTube TV»
«Spill <idrettslag>-kampen på YouTube TV»
Ta opp et program «Ta opp Empire»
Sett på pause, gjenoppta eller stopp «Sett på pause»
«Gjenoppta»
«Stopp»
Slå av/på teksting «Slå av teksting»
Spol frem eller tilbake «Spol [xx minutter og yy sekunder] tilbake»
«Spol [xx minutter og yy sekunder] fremover»

Tips og triks for å spille av innhold på TV-en

Feilsøk talekommandoer

Hvis du ikke får nøyaktige resultater med enheten din, bør du bruke mer spesifikke forespørsler.

Du kan for eksempel prøve å si hele navnet på programmet, tjenesten («… på YouTube TV») eller enheten («… på Chromecast»).

Enkle metoder for å kontrollere innhold med stemmen
Når du bruker stemmen til å spille et TV-program eller en film, for eksempel «Hey Google, jeg vil se på This is Us», gjelder alle påfølgende kontrollkommandoer (sett på pause, neste osv.) for den aktuelle TV-en. Du trenger ikke å spesifisere hvilken TV det dreier seg om, når avspillingen er i gang.
Bruk stemmen til å kontrollere innhold når du caster fra telefoner eller nettbrett
Hvis du caster til en TV fra en telefon eller et nettbrett, må du si «på [navnet på enheten]» (eksempel: «Sett Brann-kampen på pause på TV-en i stua»). Når du først har spesifisert enheten, trenger du ikke å si «på TV-en i stua» igjen.

Kontrollér TV-en når det spilles innhold på høyttaleren eller skjermen

Når det spilles innhold på høyttaleren eller skjermen samtidig som på en annen enhet, gjelder alle kontrollkommandoer for høyttaleren eller skjermen – ikke for den andre enheten. Du må alltid si «Hey Google, [gjør X] på [navnet på enheten]» for å kontrollere den andre enheten.

Hvis du vil slutte å spille innhold på høyttaleren eller skjermen, kan du si «Hey Google, stopp».
Hvis du vil begynne å kontrollere den andre enheten som spiller innhold, må du først si «på [navnet på enheten]» med den neste kommandoen du bruker for den aktuelle enheten. Eksempel: «Hey Google, neste video på TV-en».
Send tilbakemelding om denne funksjonaliteten
Vi prøver hele tiden å forbedre produktene våre, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra brukerne. Finn ut hvordan du deler tilbakemeldinger om Google Nest eller YouTube TV