Android TV:hen suoratoistaminen ei onnistu

Jos videon suoratoistaminen Android TV:n Chromecast Built-In ‑ominaisuudella (entinen Google Cast) ei onnistu, varmista, että sinulla on oikea versio Google Cast ‑vastaanottimesta.

Vaihe 1: Google Cast ‑vastaanottimen version tarkistaminen

1. Valitse Android TV:n aloitusnäytöllä Asetukset Settings ja sitten Google Cast.
  2. Etsi kohta Versionumero X.XX.XXXXX.

Jos versionumero ei vastaa Cast Android TV:ssä ‑laitteiden laiteohjelmistoversiota, lataa Google Cast ‑vastaanottimen uusin versio.

Vaihe 2: Google Cast ‑vastaanottimen uusimman version lataaminen

1. Kirjaudu Google Playhin Android TV:llä.
  2. Valitse Omat sovellukset ja sitten Google Cast ‑vastaanotin ja sitten Päivitä.