Videoiden ja musiikin äänenvoimakkuuden pienentäminen Google Assistantin käytön yhteydessä

Jotta Google Assistantin kanssa puhuminen olisi helpompaa striimauksen aikana, Assistant voi pienentää televisioon tai kaiuttimiin striimatun videon tai musiikin äänenvoimakkuutta automaattisesti. Tämä ominaisuus on oletuksena käytössä.

Näin se toimii

Kun sanot "Ok Google", television tai kaiuttimen äänenvoimakkuutta pienennetään automaattisesti sen ajaksi, kun puhut Assistantin kanssa. Kun olet valmis, television tai kaiuttimen äänenvoimakkuus palautetaan alkuperäiselle tasolle.

Näin voit estää Assistantia laskemasta äänenvoimakkuutta

Voit poistaa ominaisuuden käytöstä seuraamalla näitä ohjeita:

1.  Varmista, että mobiililaite tai tabletti on linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset ja sitten Ääni ja sitten laita Pienempi äänenvoimakkuus kuunnellessa pois päältä Off.

Toimintoa ei tueta

Tämä ominaisuus ei tällä hetkellä toimi näissä tapauksissa:
  • Musiikkia striimataan Cast-laitteiden ryhmään
  • Sisällön striimaaminen televisioon tai kaiuttimeen käynnistettiin puhelimella, ei äänikomennolla
  • Sisältöä striimataan Android TV ‑laitteelle ja käytössä on kiinteä äänenvoimakkuus (esim. Nexus Player)
  • Sisältöä striimataan Chromecast Built-In ‑kaiuttimeen tai ‑televisioon tai Android TV ‑laitteelle, jonka Chromecast-laiteohjelmiston versio on vanhempi kuin 1.25 (lue lisää laiteohjelmistoversion tarkistamisesta)
  • TV-ohjelman tai elokuvan äänentoistossa käytetään 5.1-surround-ääntä

Huom. Jos Android TV ‑laiteohjelmiston versio on vanhempi kuin 1.27, et voi muuttaa television äänenvoimakkuutta kaiuttimilla tai näytöllä ("Ok Google, aseta äänenvoimakkuus 50 %:iin: <laitteen nimi>") tämän ominaisuuden ollessa päällä. Jos haluat käyttää äänikomentoja, laita ominaisuus pois päältä seuraamalla yllä olevia ohjeita.