Lägga till Cast-knappen i Chromes verktygsfält

Vi rekommenderar att du fäster Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome. På så sätt får du snabb åtkomst till Cast-funktionen från alla webbsidor.

Så här fäster du Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome:

1. Klicka på Mer More menu i Chrome-webbläsaren följt avSpara och dela följt av Casta …
  2. Cast-knappen Inactive cast extension visas tillfälligt i verktygsfältet. Om du vill att den ska visas där permanent kan du högerklicka på Cast-knappen Inactive cast extension och sedan på Visa alltid ikonen.

Om Cast-knappen redan är fäst i webbläsarens verktygsfält visas Cast-knappen Inactive cast extension i verktygsfältet i Chrome.