Legg til cast-ikonet på Chrome-verktøyraden

Det er ikke påkrevd, men vi anbefaler at du fester cast-ikonet til Chrome-verktøyraden. Det gjør det enklere for deg å få tilgang til cast-funksjonaliteten fra en hvilken som helst nettside.

Sånn fester du cast-ikonet til Chrome-verktøyraden

1. Øverst til høyre i Chrome-nettleseren klikker du på Innstillinger-menyen for Chrome More menu og så Cast…
  2. Cast-ikonet Inactive cast extension vises midlertidig på verktøyraden. Du kan vise det permanent ved å høyreklikke på cast-ikonet Inactive cast extension og klikke på Vis alltid ikonet.

Hvis cast-ikonet Inactive cast extension allerede er festet til nettleserens verktøyrad, ser du det på Chrome-verktøyraden (øverst til høyre).