Legg til Cast-ikonet på Chrome-verktøyraden

Det er ikke påkrevd, men vi anbefaler at du fester Cast-ikonet til Chrome-verktøyraden. Det gjør det enklere for deg å få tilgang til cast-funksjonaliteten fra en hvilken som helst nettside.

Slik fester du Cast-ikonet til Chrome-verktøyraden:

1. I Chrome-nettleseren klikker du på Mer More menu etterfulgt avLagre og del etterfulgt av Cast…
  2. Cast-ikonet Inactive cast extension vises midlertidig på verktøyraden. For å få det til å vises permanent, høyreklikk på Cast-ikonet Inactive cast extension , og klikk på Vis alltid ikonet.

Hvis Cast-ikonet Inactive cast extension allerede er festet til nettleserens verktøyrad, ser du det på Chrome-verktøyraden.